O nama

Sedeći, kao i gotovo svako nedeljno popodne, sa svojim najboljim drugaricama Marinom, Ivanom i Anom , uz kaficu iznela sam im svoju ideju. Rekla sam im da želim da pokrenem blog o kuvanju. Kao i uvek dosad dobila sam veliku podršku.

 Marina je kroz šalu rekla Gago kad ih ugojiš ja ću im pomoći da smršaju. Znajući da je Marina ceo život u sportu, da je personalni trener, rekoh joj upravu si. Ja sam zaljubljenik u kuhinju , a ti u sport, zašto nebi svako pisao o onome što voli i zna. Na moju veliku radost Marina je pristala. U istom momentu pogledasmo u Ivanu. Ona je psiholog u srednjoj školi. Ivana je samo rekla, znam šta želite sa vama i na kraj sveta. Ana je mudro ćutala. Kao jedina koja još nije udata, ona živi malo drugačiji život od nas. Voli da izlazi i putuje. Prati sva dešavanja na domaćoj i stranoj sceni. Ja bih u šali rekla tabloidni tip. Rekoh joj  tvoja je  lifestyle oblast. Ozarilo joj se lice u sekundi.

Iz pravih prijateljstava nastaju predivne stvari. Tako je nastao naš magazin za žene, Tvoja kuvarica. Koji će sa vremenom nadam se  sve više rasti i  dobiti još nekog člana vesele ekipe. A možda si baš to ti.